W dzień Wigilii Bożego Narodzenia zapraszamy na przepyszne menu degustacyjne a to:

MENU
24.XII.2019

Łosoś w aromacie siana z koperkiem i grzanką razową
Salmon served with dill and wholemeal toast in hay aroma
*
Śledź podany z kawiorem z pstrąga z kremem z raków polskich
Herring served with trout caviar with Polish crayfish cream
*
Zupa grzybowa z łazankami
Mushroom soup with lazanki pasta
*
Rubinowy barszcz z pierożkami z grzybami i kapustą
Ruby beetroot soup with mushrooms and cabbage dumplings
*
Karp panierowany z kapusta i grochem
Breaded carp served with cabbage and split peas
Lub | or
Stek z polędwicy wołowej z zapiekanym grochem w sosie śliwkowym
Sirloin beefsteak with baked split peas in prune sauce
*
Strudel z makiem i karmelizowanymi orzechami
Poppy seeds strudel served with caramelised walnut

250PLN

Rubinstein Hotel