MENU DEGUSTACYJNE 5 – DANIOWE
5-COURSE TASTING MENU
AMUSE - BOUCHE
TATAR ZE ŚLEDZIA NA MIODOWYM PUMPERNIKLU
HERRING TARTAR WITH HONEY PUMPERNICKEL
*
GRAVLAX Z CHRZANEM I AWOKADO
GRAVLAX WITH HORSERADISH AND AVOCADO
*
PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI
DUMPLINGS WITH SAUERKRAUT AND MUSHROOMS
*
BARSZCZ CZERWONY Z USZKAMI
BEETROOT BORSCHT WITH DUMPLINGS STUFFED MUSHROOMS
*
TRADYCYJNY KARP W PANIERCE NA KAPUŚCIE Z GROCHEM Z ZIEMNIACZANYM PUREE
BREADED CARP ON SAUERKRAUT WITH PEAS AND POTATO PUREE
LUB | OR
POLĘDWICA WOŁOWA Z SOSEM PORTO, KALAFIOROWYM PUREE I WARZYWAMI BLANSZOWANYMI
BEEF SIRLOIN WITH PORT SAUCE, CAULIFLOWER PUREE AND BLANCHED VEGETABLES
*
STRUDEL GRUSZKOWY Z BAKALIAMI I LODAMI WANILIOWYMI
PEAR STRUDEL WITH DRIED FRUITS AND VANILLA ICE CREAM
*
KOMPOT Z SUSZU
COMPOTE OF DRIED FRUITS
CENA KOLACJI WIGILIJNEJ - 490 ZŁ/OS
REZERWACJĘ PRZYJMUJEMY DO DNIA 20.12.2024r.
WIĘCEJ INFORMACJI : TEL: +48 539 866 284 / MAIL: RESTAURACJA@RUBINSTEIN.PL