Projekt finansowany w ramach programu Krajowy Plan Odbudowy i Zwiększania Odporności (KPO)
Tytuł: Dywersyfikacja działalności Amicus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, woj. małopolskie, Region 3, poprzez wprowadzenie do oferty usługi live cookingu.
W ramach zaplanowanego przedsięwzięcia przedsiębiorstwo Amicus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, planuje podjęcie działań mających na celu wprowadzenie do swojej oferty usług live cookingu (gotowania na żywo). Zaplanowane przedsięwzięcie wiąże się z rozszerzeniem zakresu oferty realizowanej pod nazwą Hotel Rubinstein, kierowanej do grupy klientów zainteresowanych wykwintną kuchnią oraz nastawionych na ekskluzywne doświadczenie. Oferta live cookingu zorganizowana zostanie w swego rodzaju cooking roomie - ten specjalny pokój zlokalizowany zostanie w pomieszczeniu w podziemiach Hotelu Rubinstein, co pozwoli na zapewnienie ekskluzywności, prywatności oraz komfortu dla klientów korzystających z tej usługi.
Przedsięwzięcie obejmuje instalację systemu wentylacji, dla wskazanego pomieszczenia przeznaczonego pod świadczenie nowej usługi, wyposażenie pokoju w sprzęt kuchenny dla możliwości gotowania na żywo („live cookingu”) oraz zakupu oprogramowania wraz urządzeniami multimedialnymi pozwalającymi na cyfryzację procesów biznesowych.
Dofinasowanie: 453 335,40 PLN
Wydatki ogółem: 619 558,38 PLN